fbpx

Vacatures

ENTHOUSIASTE GROEPSLES INSTRUCTEUR

Vacature sportschool

Jij bent diegene die een groep kan motiveren en enthousiasmeren. Met je eigen gedrevenheid en enthousiasme lukt het jou om de hele groep met je mee te krijgen. Het is ook mogelijk om freestyle lessen te geven! LET OP: Ervaring is gewenst, maar er zijn mogelijkheden voor opleiding

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en spontane freestyle Groepsles instructeurs (m/v).:

Voor diverse groepslessen zoals: Zumba, BBB, Yoga, Pilates2GO, KickboksGo, Bootcamp, Pump2Go.

Check HIER voor alle lessen die wij op het rooster hebben staan!

WIE ZOEKEN WIJ?
Bij voorkeur ben je gediplomeerd voor de les die je geeft, maar je kunt ook solliciteren zonder ervaring of opleiding. We bieden namelijk ook opleidingen voor mensen die na een eerste screening goed genoeg bevonden worden om een opleiding te volgen!

WERKROOSTER
Werkdagen en uren in onderling overleg.

WAT BIEDEN WIJ?
Wij bieden je een hele leuke job bij een jonge, flexibele organisatie met een open bedrijfscultuur. Daarnaast heb je veel vrijheid om mee te denken met nieuwe ideeën en concepten. Tevens ontvang je een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wie gaat werken voor FIT2GO komt in een sportieve werkomgeving terecht met leuke collega’s. Er heerst een prettige werksfeer waarin je al je fitnesspassie kwijt kunt. Uiteindelijk heb je zelf net zoveel plezier als de leden die speciaal voor jou terugkomen naar ‘jouw’ club!

INTERESSE?
Heb je al interesse en ervaring in het geven van groepslessen? Solliciteer direct online! En vergeet niet je CV, motivatie en een recente pasfoto mee te sturen.

Meld je hieronder aan en we contacten je binnen 48 uur.

Groepsles instructeur

STAGETIJGER FITNESS INSTRUCTEUR

Vacature sportschoolAls Stagiaire Fitness Instructeur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten. Je geeft zelfstandig functionele trainingen. Je helpt klanten aan de balie, voert promotionele- en wervingsacties uit onder onze (potentiële) klanten. Ook zorg je ervoor dat jouw club er spik en span uit ziet. FIT2GO helpt jou graag op weg!

Wij willen jou zoveel mogelijk leren tijdens je stage en betrekken je zo veel mogelijk bij alle processen, zodat je die kunt toepassen in het werkveld. Wie weet hou je een leuke (bij)baan aan over!

BEN JIJ

–         Inzetbaar voor minimaal 6 tot 18 uur per week
–         17 jaar of ouder
–         Sportief
–         Woonachtig in de buurt van de vestiging
–         Ben je iemand die makkelijk op mensen af stapt om ze te helpen en/of tips te geven?

Dan is dit de ideale stage voor jou!

STAGE CRITERIA FIT2GO

Je kunt bij ons stage lopen als je aan de volgende criteria voldoet:

–         De stageperiode duurt minimaal 6 maanden
–         Jij (ver)volgt een sportopleiding (minimaal niveau 3) dat erkend is door de SBB of AALO
–         Je kunt maximaal 2 stagedagen per half jaar missen

DIT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

–         Jij bent leergierig en kan goed met kritiek omgaan
–         Jij bent gemotiveerd en tevens een rolmodel voor anderen.
–         Jij gaat respectvol met anderen om
–         Jij kunt zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheid gevoel

DIT MAG JIJ VAN ONS VERWACHTEN

–         Een stagecontract van minimaal 300 uur
–         Een uitdagend leertraject
–         Gratis sporten in elke vestiging
–         Uitzicht op een leuke (bij)baan
–         Persoonlijke benadering
–         Vaste werktijden

ERKEND LEERBEDRIJF

SBB erkend leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit.
Er zijn afspraken gemaakt met SBB over wat de student moet weten en kunnen om een diploma te behalen.

SBB: www.s-bb.nl

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om te beginnen? Stuur ons dan jouw CV samen met een recente foto en een motivatiebrief. Klik hier om te solliciteren. MAIL 

STAGETIJGER FITNESS INSTRUCTEUR

HEAD TRAINER PERSONAL TRAINING

Personal Trainer vacature

 

Binnen FIT2GO werken wij samen met  Head Trainers om onze leden de mogelijkheid te bieden ook persoonlijke begeleiding te krijgen. 

HEAD TRAINER
Als Head Trainer “huur” je de fitness/Personal Training ruimte en daarmee kun je jouw eigen business binnen FIT2GO opzetten. Je kunt jouw eigen business uitbreiden door het toevoegen van extra trainers. Als Head Trainer zorg je ervoor dat je aanwezig bent op de club, zodat leden tegen betaling gebruik kunnen maken van begeleiding ‘Personal Training’. 

DIT BEN JIJ
Je houdt ervan om het beste uit onze leden te halen en hen te helpen bij het behalen van hun sportieve doelen. Daarnaast ben je ambitieus en zeer gedreven om jouw business verder uit te breiden. Je bent een gediplomeerd Personal Trainer en hebt minimaal 1,5 jaar ervaring als zelfstandig Personal Trainer. Initiatiefnemer, overtuigingskracht, communicatief vaardig is waar jij voor staat.

ONZE BELOFTE
Je krijgt als Hoofd Trainer de kans om jouw eigen onderneming op te starten en verder uit te breiden. Je bepaalt jouw eigen product, prijzen en werft jouw eigen klanten en team van Personal Trainers. Het grote voordeel is dat je gebruik kan maken van de faciliteiten en kwalitatief goede en nieuwe materialen & apparatuur die FIT2GO ter beschikking stelt. Wat ons betreft een goede samenwerking!

Heb je interesse en wil je meer informatie? 

 

HEAD TRAINER PERSONAL TRAINING

FITNESS INSTRUCTEUR VIANEN

Vacature sportschool Woerden

Wij zoeken leuke en enthousiaste collega’s voor onze locatie Vianen. Is jouw passie het begeleiden van klanten in de fitness? Vind jij het leuk om nieuwe leden warm welkom te heten en zorg jij ervoor dat iedereen met een glimlach de fitness uitloopt? Dan zoeken wij jou!

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van fitnessactiviteiten en het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden in en rondom de fitnessruimten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle ledenadministratie. Tevens fungeer je als aanspreekpunt voor de leden, verzorg inschrijvingen. Daarnaast zorg je ervoor dat alles spik en span blijft en gebreken binnen de vestiging gemeld en/of verholpen worden. De ambitie om door te groeien!

WERKTIJDEN

Het gaat nu om de woensdagavond en de zaterdag. Meerdere uren behoort tot de mogelijkheid. Het is belangrijk dat je niet te ver weg woont, een straal van 15 kilometer van onze locaties heeft de voorkeur.

WAT BIEDEN WIJ JOU

FIT2GO biedt je een leuke baan met gemotiveerde collega’s binnen een jong bedrijf. Ben jij  8 tot 40 uur per week beschikbaar en herken jij jezelf in deze functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring

PROFIEL

Ervaring in de fitness en met een ledenadministratie-systeem en Fitness-diploma A & B zijn een grote pré. 

– gemotiveerd, loyaal, enthousiast en flexibel, fit, energiek
– bereid en gewend om in de avonden en in de weekenden werken
– geïnteresseerd in mensen en van nature behulpzaam ingesteld
– gedisciplineerd en een goede zelfstandige werker
– een sociale kameleon, energiek, vrolijk en beleefd

Meld je hieronder aan en we contacten je binnen 48 uur.

Fitness instructeur Vianen