fbpx

ONBEPERKT FITNESS VANAF €2,50 PER WEEK!

BETAAL ALLEEN WAT JE GEBRUIKT!

Sportschool FIT2GO (FIT TO GO) Woerden

Goede voornemens, we maken ze allemaal, maar het is niet altijd even makkelijk om deze ook na te leven. Heb jij op het gebied van gezondheid goede voornemens gemaakt en wil je deze graag waarmaken? Dan helpen wij van FIT2GO je graag verder. Wij zijn een sportschool in Woerden dat bijna 365 dagen per jaar geopend is en jou graag helpt met het verwezenlijken van jouw doelen. Lijkt jou dat wel wat? Kijk dan snel eens tussen onze abonnementen om te kijken welk abonnement het meest geschikt is voor jou en meld je vandaag nog aan bij FIT2GO. We zij de goedkoopste sportschool in de regio!

OVER FIT2GO

Persoonlijke aandacht, service en resultaatgerichte begeleiding is waarvoor je bij ons terecht kan. Ons doel is om het jou naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat jouw verwachtingen waar worden gemaakt. Andere redenen waarom je er goed aan doet om voor FIT2GO te kiezen zijn:

Sporten vanaf €10 per 4 weken
Betaal maximaal €20
Betaal alleen wat je gebruikt!
Onbeperkt zonnen voor een vast bedrag per maand. Vanaf 10,-
Voor maar 5,- extra live groepslessen
Bedrijfsfitness met voordeel tot 50%
Uitgebreide fitness

Wil je na het sporten even helemaal tot rust komen kies er dan voor om lekker bruin te worden neem dan een abonnement voor onder de zonnebank. Wat je wensen ook zijn, bij onze fitness in Woerden betaal je alleen wat je gebruikt.

BEKIJK DE CLUB

WAT BIEDT FIT2GO Woerden?

Sportschool FIT2GO biedt een zeer uitgebreid aanbod aan mogelijkheden om fit te worden en lekker in je vel te zitten. Vind je het lastig om zelf te gaan fitnessen en weet je dan niet zo goed wat je moet trainen? Dan kan je meedoen aan onze groepslessen, van Yoga2GO tot Kickoks2GO en van Zumba2GO tot Shape2GO, het kan allemaal bij FIT2GO in Woerden. Wanneer jij moeite heb met het behalen van jouw fitnessdoelen is trainen met een personal trainer iets voor jou. Een personal trainer gaat samen met jou kijken wat de beste weg is naar jouw trainingsdoel

CONTACT OPNEMEN MET ONZE SPORTSCHOOL IN WOERDEN

FIT2GO  Woerden Pompmolenlaan 22 3447 GK Woerden ROUTEBESCHRIJVING

De openingstijden van FIT2GO zijn erg ruim en je kan dan ook iedere dag bij ons terecht.

Maandag t/m donderdag zijn wij van 8:00 tot 22:00 uur geopend, vrijdag van 08:00 tot 21:00 en zaterdag en zondag van 9:00 tot 14:00 uur.

Dus of jij nu werkt of naar school gaat, bij FIT2GO vind je altijd een goed moment om te sporten. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op:

CALL US INSTAGRAM  MAIL   FACEBOOK

SPORTIEVE GROET, TEAM FIT2GO WOERDEN

STEL NIET UIT, START MET EEN GRATIS PROEFLES!

Groepslessen

FITNESS

Begeleiding

Clubs

FIT2GO sportschool Woerden

6 verschillende lessen

Bekijk de club