fbpx

FIT2GO UITHOORN GAAT VERHUIZEN! 

Nieuwe sportschool Uithoorn

Na een zoektocht van ruim 2 jaar kunnen wij jullie eindelijk mededelen dat wij een nieuw pand hebben gevonden voor FIT2GO! Het nieuwe pand is gevestigd aan de overkant en is tweemaal  zo groot met een oppervlakte van maar liefst 2.400m2 waarbij alle faciliteiten zullen worden uitgebreid.

Vandaag hebben wij de sleutel in ontvangst genomen en zijn wij druk in de weer met alle voorbereidingen. Het is een enorm project, waarbij de bouwvakkers spoedig zullen starten.

Verwachte verhuisdatum: voor het einde van dit jaar.
Nieuwe locatie: Wiegerbruinlaan 77. ( Naast de Kwikfit )

Wat verandert er voor jou?

Je krijgt meer trainingsmogelijkheden doordat de fitnessruimte wordt verdubbeld,  uitbreiding in apparatuur, uitgebreide Crossfit-zone, meer groepslessen en een grote groepsleszaal. Natuurlijk komen er ruimere kleedkamers met meer douches, ook komt er een uitgebreide lounge-ruimte met bar en een zonnebankruimte. En dit allemaal voor dezelfde lage prijs als dat je van ons gewend bent!

Ruimtes beschikbaar

RUIMTES BESCHIKBAAR

We zijn in gesprek met diverse partijen die zich in ons nieuw pand willen vestigen. Daarnaast zijn er nog enkele salons/kantoorruimtes beschikbaar voor bijvoorbeeld: diëtiste, kapper, schoonheidssalon, nagelstylisten, lifestylecoach etc. Mocht je interesse hebben, kun je contact opnemen via: MAIL

Groepslesgevers gezocht!

Wegens uitbreiding van het groepslesroosters zijn we ook op zoek naar lesgevers. Mocht je interesse hebben, kun je contact opnemen via: KLIK HIER