fbpx

Groepslessen

ENERGIEKE, MOTIVERENDE, UITDAGENDE EN VERSLAVENDE TRAININGSBELEVING

Wil je resultaat bereiken? Kies dan voor een combinatie van zowel individuele training als groepslessen. Kun jij jezelf moeilijk motiveren? En heb je vaak in de avond geen zin om alleen te gaan trainen? Start dan met groepslessen van FIT2GO en ervaar deze energieke, motiverende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving. De tijd staat vast, vaste choreografieën, die voor iedereen te volgen zijn op opzwepende muziek samen met een groep enthousiaste mensen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Ervaar het zelf!

LAAT JE INSPIREREN

De groepslessen van FIT2GO zijn er om je te inspireren, uit te dagen en het beste in jezelf naar boven te halen. Bij FIT2GO staat persoonlijke aandacht centraal. Wij selecteren onze instructeurs zorgvuldig op kwalificaties, jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie. Groepslessen van FIT2GO zijn energiek, motiverend en resultaatgericht.

HOE LANG DUURT EEN LES?

De lessen kunnen 15, 30,of 60 minuten duren. Het aanbod is groot, verschillende programma’s van conditie tot kracht lessen, maar ook Body en Mind lessen of Zumba. Wij zijn niet voor niets dé sportschool Uithoorn, Vianen, IJsselstein en Woerden

GROEPSLES AANBOD

Bekijk snel het groepsles aanbod van FIT2GO Op iedere pagina van de verschillende vormen van groepsfitness lees je meer informatie over de betreffende fitnessdiscipline:

Bootcamp2GOYoga2GOPilaYoga2GO
Pump2GOPilates2GOZumba2GO
Kickboks2GOCrossfit2GOSpinning2GO
Shape2GOBoks2GOAbs2GO
  reserveren? Gebruik dan de Sportivity App

Stel niet uit, start met een Gratis Proefles!