fbpx

Yoga2GO

Wat is Yoga2GO?

Alle tijd voor jezelf. Even helemaal niets, even tijd voor jezelf. Ontspan tijdens één van de Body & Mind lessen of kom tot rust onder de zonnebank

In het leven van de moderne mens is de balans tus­sen lichaam en geest vaak verstoord. Yoga2GO biedt ons oefeningen die het evenwicht herstellen. Het maakt lichaam en geest leven­dig en flexibel. Door yoga leer je te luisteren naar je eigen li­chaam. Yoga2GO gaat over bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent. In je volledig mens-zijn, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Wil jij op een actieve manier ontspannen? Wil jij ook graag je lichaam fit, flexibel en sterk maken of houden? Tijdens Yoga2GO ontspant je op een actieve manier. Yoga2GO Poses zijn zo ontworpen dat ze je lichaam sterker en flexibeler maken, zonder je lichaam en grenzen in gevaar te brengen. Voor iedereen die lichaam en geest in balans wil brengen is onze yogales uitermate geschikt. De les wordt afgesloten met een ontspannen meditatie om lekker tot rust te komen.
Yoga2GO is de perfecte manier om wat bewuster in het leven te staan. Direct na de eerste les voel je al dat je kalmer en iets flexibeler bent. Maar yoga biedt nog meer gezondheidsvoordelen die je misschien nog niet kende:

VOORDELEN:

 

1 Het kan stress verminderen.
2 Vermindert angstgevoelens.
3 Kan ontstekingen remmen.
4 Kan de hartgezondheid verbeteren.
5 Verbetert de levenskwaliteit.
6 Kan depressie weren.
7 Kan de slaapkwaliteit verbeteren.
8 Verbetert de flexibiliteit en balans

 

Yoga2go kan je volgen in WoerdenUithoorn en IJsselstein

 

“Yoga bestaat uit meer dan yoga houdingen, maar ook uit bewustwording en ontspanning”

 

Stel niet uit, start met een gratis Proefles

Schrijf je in voor een gratis proefles

Klik hier

Heb je deze lessen al gezien?

PilaYoga2GO

BBB2GO

Kickboks2GO