fbpx

Shape2GO

Wat is Shape2GO?

Shape2GO is de les die alles in zich heeft. Een leuke gevarieerde les waarbij conditietraining en krachttraining aan bod komt. De lessen variëren enorm met bijvoorbeeld een leuke Latin of Dance workout of we trainen meer gericht een aantal spiergroepen, of de warming up is iets korter en trainen we alle spiergroepen in de les. Hierdoor blijft de les leuk en ook erg functioneel. Iedereen kan aan deze les deelnemen.

 

DE LES IS GESCHIKT VOOR ELK NIVEAU.

Het is geschikt voor iedereen die op muziek wil bewegen. Een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie maar wel met springmomenten.

 

OPBOUW

Tijdens een Shap2GO les zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Doordat je diverse materialen gebruikt, train je altijd op een gevarieerde manier, waardoor geen enkele training hetzelfde is. Iedere les is in een aantal blokken opgedeeld. Om je spieren op te warmen en blessures te voorkomen, zal je altijd starten met een warming-up.

 

HIGH EN LOW IMPACT

Na de warming-up is het tijd om te gaan zweten! Middels een aantal high impact aerobics oefeningen zal je vetverbranding worden geactiveerd en je uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld. Hierna volgen een aantal spierversterkende oefeningen met de focus op de grote spiergroepen. Om je hartslag te laten dalen en je spieren weer op lengte te brengen, zal iedere les worden beëindigd met een cooling-down. Om het uiterste uit je training te halen wordt je tijdens iedere les begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur.
Shape2GO vind je in Vianen, Uithoorn en IJsselstein

 

“Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrand je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam!”

 

Gemiddeld calorieverbruik: 600 Kcal

 

Vraag nu een gratis proefles aan voor Shape2Go:

Schrijf je in voor een gratis proefles

Klik hier

Heb je deze lessen al gezien?

Dance2GO

PilaYoga2GO

Zumba2GO