fbpx

Pump2GO

Wat is Pump2GO?

De groepslessen van FIT2GO zijn er om je te inspireren, uit te dagen en het beste in jezelf naar boven te halen. Bij FIT2GO staat persoonlijke aandacht centraal. Wij selecteren onze instructeurs zorgvuldig op kwalificaties, jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie.

Met ruim 80 groepslessen per week helpen wij jou om een compleet fitnessprogramma samen te stellen zodat jij al je fitness doelen kunt bereiken. Wij bieden lessen in drie categorieën: Fun & Fit, Cardio & Kracht en Stabiliteit & Lenigheid. Zo is er voor ieder wat wils.

 

Pump2GO een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Deze les is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

 

Pump2GO is een populaire groepsles van FIT2GO. Met de hulp van een barbell en dumbbells worden er tal van oefeningen gedaan op muziek ter verbetering van spierkracht en uithoudingsvermogen. Een Pump2GO les duurt 60 minuten en wordt opgedeeld per spiergroep. Voor iedere spiergroep zijn aparte oefeningen ingepland die ongeveer vijf minuten duren met aangepaste muziek om het tempo te bepalen. De standaard onderdelen van een Pump2GO zijn de warming up, squats, borst, rug, triceps, biceps, lunges, schouders, buikspieren en uiteindelijk een cooling down. Afvallen en strakker worden was nog nooit zo gemakkelijk. Lijkt je dit wat? Pump2Go vind je in Woerden en IJsselstein

 

Gemiddeld calorieverbruik: 750 Kcal

 

Stel niet uit, start met een gratis proefles

Schrijf je in voor een gratis proefles

Klik hier

Heb je deze lessen al gezien?

Boks2Go

Pilates2GO

Dance2GO