fbpx

Kickboks2GO

Wat is Kickboks2GO?

Bij FIT2GO gaat het niet alleen om de vechtkunst, maar vooral ook om de fysieke en mentale fitheid van onze leden. Wat ons bijzonder maakt, is de professionele begeleiding van onze ervaren trainers op het gebied van Kickboksen. Daarnaast staan wij voor je klaar om je te stimuleren het optimale uit jezelf te halen. Kortom, bij FIT2GO kun je vol zelfvertrouwen trainen op een tempo en niveau dat voor jou geschikt is.

 

VOOR IEDEREEN

Kickbokslessen bij FIT2GO is voor iedereen die het aandurft. Kickboks2GO is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt . Natuurlijk houden we tijdens het sparren en rouleren altijd rekening met ieders lengte en leeftijd, zodat je wel een gelijkwaardige partner voor je hebt. Kickboks2Go vind je in Woerden, IJsselstein, Vianen en Uithoorn.

 

FIT2FIGHT?

De stoten van het boksen worden gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Maar in principe is iedereen vanaf 16 jaar welkom in onze groepsles. Van beginner tot gevorderde kickbokser; onze professionele trainers zorgen ervoor dat iedereen traint op een uitdagend niveau. Deze les is doeltreffend en grensverleggend, het verbetert je uithoudingsvermogen en kracht. Zin om het gevecht aan te gaan??

 

DOELSTELLING

Wij zorgen dat jouw doelstellingen behaald worden door de training daarop aan te passen. Dus wil jij ook weer helemaal in shape komen, sterker worden, jezelf leren verdedigen of gewoon een training volgen als uitlaatklep?

 

Gemiddeld calorieverbruik: +700 Kcal

 

Stel niet uit, start met een gratis proefles.

Schrijf je in voor een gratis proefles

Klik hier

Heb je deze lessen al gezien?

Dance2GO

BBB2GO

CrossFit2GO