fbpx

Bootcamp2GO

Wat is Bootcamp2GO?

“Jouw trainingsdoel bereiken door persoonlijke aandacht. Train op je eigen niveau en kies zelf je groeipad. Afwisselende trainingen gericht op kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid”

 

Bootcamp2GO zijn small group trainingen. De instructeur motiveert en begeleid alle clubleden die meedoen met een van de programma’s. Centraal in alle Indoor Bootcamp trainingen staat energie, passie en plezier! Indoor Bootcamp zorgt er voor dat je met nog meer plezier traint en helpt je het maximale uit jezelf en de training te halen.

 

Bootcamp2GO is een combinatie van conditie, core, kracht en snelheidstraining. Er worden verschillende materialen gebruikt om de afwisseling groot te houden en zo op verschillende manieren kracht en uithoudingsvermogen te trainen. Met Bootcamp2GO boek je zeer snel resultaat!

 

Wanneer je gewend raakt aan functionele training, zul je merken dat je met alle Bootcamp2GO trainingsprogramma’s geweldige resultaten boekt. Met functionele training werken we op een manier die aansluit bij ons lichaam en dit betekent dat je de doelen die je voor ogen hebt ook echt kunt behalen.

Het doel van dit soort trainingen is zo snel mogelijk in shape komen of in shape te blijven. De trainingen zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Indien nodig zal de trainer het programma aanpassen zodat iedereen op zijn/haar niveau kan meedoen.
Onze trainers zijn opgeleid om deelnemers met verschillende niveaus goed te kunnen begeleiden. Door deze combinatie van deelnemers in één training, hebben wij gevarieerde groepen tijdens de training. (minimale leeftijd 16 jaar)

 

VOORDELEN BOOTCAMP2GO

1 verbetert je uithoudingsvermogen
2 houdt je spiermassa intact
3 verhoogt je metabolisme
4 kost weinig tijd
5 is gezond voor je hart
6 verveelt niet
7 je wordt mentaal sterker
8 helpt om snel af te vallen

 

Bootcamp2GO kan je volgen bij FIT2GO in:  Vianen, IJsselstein, Woerden en Uithoorn

 

Gemiddeld calorieverbruik: 700 Kcal

 

Stel niet uit en begin direct je gratis proefles Bootcamp2GO!

Schrijf je in voor een gratis proefles

Klik hier

Heb je deze lessen al gezien?

Kickboks2GO

Zumba2GO

Abs2GO