fbpx

ZONNEBANK FIT2GO

EVEN LEKKER BIJKLEUREN?

  • ruim en gratis parkeren
  • zeer voordelig zonnen ongeacht de duur!
  • reserveren is niet nodig

TARIEVEN
Tot 20 minuten voor maar € 7,50
1 x p.w. zonnen (leden) € 10,- per 4 weken (naast sport-abonnement)
Onbeperkt zonnen (leden) € 20- per 4 weken (naast sport-abonnement)
Onbeperkt zonnen (leden) € 35 per 4 weken (1 maand, zonder sport-abonnement)

OVER ONZE LUXE ERGOLINE-ZONNEBANK
Speciale lampen ter hoogte van je nek en schouders zorgen ook op de moeilijk bereikbare plaatsen voor een mooie, egale, bruine teint. Geniet van de temperatuur die jij wenst dankzij de Climatronic. Naast ventilatietoepassingen en de afzonderlijke ligvlakkoeling kun je ook een constante luchttemperatuur instellen. Overigens zijn alle toepassingen eenvoudig en individueel instelbaar.

Zonnehemel

VOORDELEN VAN ZONNEN

1. Aanmaak vitamine D

Vitamine D wordt ook wel de zonnevitamine genoemd en is onmisbaar in een gezonde levensstijl. Het is de enige vitamine die het lichaam natuurlijk aanmaakt. Hoe? Door de UV-B in het zonlicht. Maar dan moet de zon wel sterk genoeg zijn, en dat is hij in Nederland vaak niet. Wij hebben speciale lampen die natuurlijk zonlicht nabootsten waardoor je lichaam vitamine D aanmaakt.

2. Gezond tintje

Je wordt bruin doordat de zon de pigment in je huid activeert. Dit zorgt voor een gezond tintje. 

3. Natuurlijke bescherming

Doordat je zont, wordt je huid iets dikker. Wanneer je huid deze natuurlijke bescherming heeft, zullen zonnestralen minder diep in de huid kunnen doordringen en geeft daardoor een eerste natuurlijke bescherming.

4. Relaxed gevoel

Dit positieve effect ontstaat door de warmte en ontspanning die zon of zonnebank  geeft. Door de zonnestralen maakt je lichaam een stofje in de hersenen aan waardoor jij je prettiger gaat voelen: ß-endorphine.

5. Therapeutische effecten

Warmte en ontspanning zorgen voor een betere opname van vitamine D. Maar ook voor verschillende huidaandoeningen heeft zonlicht op de huid een positieve uitwerking. 

Wil je graag onder de zonnebank, maar ben je geen lid?