fbpx

BEDRIJFSFITNESS

Fit2GO biedt ook bedrijfsfitness aan. Wil jij de gezondheid van je werknemers verbeteren of goedkoper fitnessen via je werk? Dat kan!

EEN GEZOND BEDRIJF IN BEWEGING

Minder ziekteverzuim, een hogere productiviteit, grote stressbestendigheid, maar vooral opgewekte medewerkers en een positieve sfeer op kantoor! Talloze onderzoeken hebben aangetoond dat bedrijfsfitness leidt tot gezonder personeel. Dat wil toch iedere werkgever!

WIJ BIEDEN

FIT2GO biedt lokale bedrijven diverse mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfitness: denk daarbij aan groepslessen gericht op teambuilding zoals binnen/buiten-Bootcamp2GO, Pump2Go, Yoga2GO en Pilates2Go. Op individueel niveau bied FIT2GO diverse mogelijkheden zoals fitheidstesten (vitaal-check), persoonlijke fitnessschema’s op maat en persoonlijke begeleiding.

PASSEND SPORTPLAN

Voor ieder bedrijf wordt een passend sportplan gemaakt. Zo is het o.a. mogelijk om in groepsverband vóór de reguliere openingstijden te sporten, zodat de werkdag fit van start gaat! Voor meer informatie, een aanvraag of een GRATIS proeftraining, kunt u contact opnemen met onze administratie: KLIK HIER

VOORDELEN VAN BEDRIJFSFITNESS BIJ FIT2GO

 • FIT2GO is gevestigd op industriegebieden, hierdoor goed bereikbaar en gratis parkeren.
 • extra korting voor gezinsleden
 • maatwerk: voor ieder bedrijf een passend sportplan
 • minimale (personeels) administratie
 • rechtstreekse communicatie
 • persoonlijk en doelgericht voor iedere medewerker en bedrijf
 • betaalbare prijzen voor zowel werkgever als werknemer

VOORDELEN VOOR UW BEDRIJF

 • lager ziekteverzuim
 • hogere productiviteit werknemers
 • minder uitval door rugklachten en RSI
 • fitte en energieke werknemers
 • ontspannen en minder gestreste werknemers
 • fiscaal voordeel

BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND

FIT2GO is ook aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Bedrijfsfitness Nederland heeft het Nationaal Bedrijfsfitness Plan opgesteld. Dit is een kosteloze dienst vanuit Bedrijfsfitness Nederland: een onafhankelijke intermediair in bedrijfsfitness. In dit plan wordt bedrijfsfitness als een cafetariamodel aangeboden. Een werknemer ruilt belast loon voor een onbelast fitnesslidmaatschap, zodat er gemiddeld 40% belastingvoordeel ontstaat. Het plan is heel efficiënt én voordelig.

BEDRIJFSFITNESS ONLINE

BedrijfsFitnessOnline is een jonge, dynamische organisatie. In zes jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van bedrijfsfitness faciliteiten. Wij horen van onze klanten vaak dat het veel eenvoudiger is dan zij dachten: bedrijfsfitness introduceren gaat met onze hulp bijna vanzelf! En dat is precies ons grootste onderscheidend vermogen. Wij zijn er voor onze klanten.

We maken het eenvoudig en voor alle vragen kunnen ze bij ons terecht. Met onze fitnesspartners hebben wij goed contact, zodat we als het nodig is via korte lijnen met ze kunnen communiceren. Ook hebben we regelmatig leuke acties die we samen met alle partners en de deelnemende bedrijven inzetten voor nog meer enthousiaste bedrijfsfitness leden. Daar is het om te doen: zoveel mogelijk sportdeelnemers voor een gezonde werk- en sportcultuur!

En niet alleen werkend Nederland kan bij BedrijfsFitnessOnline met korting sporten. In onze collectieve regeling kunnen ook ZZP-ers, groepen, organisaties en introducees van onze leden met scherpe korting een abonnement afsluiten. Met locaties door heel Nederland is er voor iedereen een sportlocatie in de buurt.

HIGH FIVE FITNESS NETWORK

Het High Five Fitness Network geeft uw medewerkers de kans om via uw bedrijf te gaan bewegen bij een van de vele fitnesscentra bij hen in de buurt, met een aanzienlijke korting. Dit kan via de WKR-regeling.

MEER INFORMATIE?

Neem voor meer informatie contact op met onze administratie via mail: MAIL KLIK HIER