fbpx

WAT PAST BIJ JOU?

Onbeperkt fitness bij al onze clubs! Weet je al hoe je op de juiste manier de fitnessapparaten moet gebruiken? En weet je in no-time de weg in de club te vinden? Bij ons ben je bij alle clubs welkom, zodat je niet steeds hetzelfde rondje hoeft te maken. We helpen je op weg met onze VLIEGENDE START programma. Bij FIT2GO betaal je alleen wat je gebruikt. Dat is wel zo eerlijk. Wil je gelijk starten dan is één van deze abonnementen iets voor jou.

FITNESS BIJ FIT2GO

Onze fitnesscentra in Woerden, IJsselstein, Uithoorn en Vianen hebben een oppervlakte van 1000m² en bestaan uit verschillende zones, zoals fitness, groepslessen en kracht. Kortom voor iedereen een zone waar je prettig kunt fitnessen. Er staat een volwaardig aanbod van cardio- en fitnessapparatuur. Doordat de fitnessruimte uit een grote zaal bestaat train je in principe altijd met één fitnessinstructeur. Dat maakt FIT2GO zo speciaal. Uiteraard is vrij trainen ook mogelijk.

GROEPSFITNESS BIJ FIT2GO

Sport je graag in groepsverband, waarin je uitgedaagd wordt door een instructeur? Tijdens onze groepsfitnesstrainingen hoef je niet meer na te denken, je gaat op in de groep en in het ritme. Doordat je opgezweept wordt, doe je net even dat stapje extra.

CARDIO & FITNESS

Bij FIT2GO kun je gebruikmaken van professioneel fitnessapparatuur voor cardio- en krachtfitness van het merk Life Fitness en Matrix. Het ruime aanbod geeft je als sporter alle mogelijkheid om ontspannen en zelfstandig te trainen. Voor de gevorderde sporter bieden wij een ruim assortiment aan vrije trainingsgewichten.

CIRCUITFITNESS & BOOTCAMP

Wil je afvallen, je conditie verbeteren of spieren verstevigen? Met Circuitfitness en Bootcamp2go kan het allemaal! Circuitfitness en Bootcamp2go  zijn een volledige en goede training voor sporters van elk niveau. Het is een combinatie van spierversterkende- en conditie verbeterende oefeningen. In circa 30 minuten train je diverse grote spiergroepen waarbij je tot wel 500 calorieën per training verbrandt. Afvallen was nog nooit zo makkelijk.

ZONNEBANK

Je kunt heerlijk zonnen onder onze luxe Ergoline zonnebank. Mensen die snel in de zon verbranden en een licht huidtype hebben raden wij gebruik van de zonnebank af. Check hier onze tarieven.

Heb je interesse? Vul het formulier in voor een gratis proefles!